Locatie: Europa-kade 10 | 6916 BG Tolkamer   •   Bekijk route
BEREIKBAAR OP:
U bent hier: Home  »  Hotel

Kleinschalig en bijzonder gastvrij

Wij heten u van harte welkom in ons gezellige hotel waar gastvrijheid en service hoog in het vaandel staan. Ons hotel is idyllisch gelegen in het oosten van het land, waar de Rijn Nederland binnenstroomt, dichtbij de Duitse grens. Het rivierenlandschap leent zich uitstekend voor wandel- en fietstochten in de vele natuurgebieden om ons heen.

Wij stellen hoge prioriteit aan de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers en doet er alles aan om risico’s op besmetting en verspreiding te voorkomen. Om u zo veilig mogelijk te kunnen ontvangen zijn wij volledig aangepast op de nieuwe situatie. Hierbij is aan alles gedacht en voldoen wij aan alle richtlijnen voor een onbezorgd en veilig verblijf. Onder het blokje Informatie en Nieuws vindt u onze richtlijnen.

Het hotel heeft 16 kamers, met 6 verschillende type’s, van een Standaardkamer tot een ruime Comfort kamer. We beschikken over eenpersoonskamers, tweepersoonskamers en ook een familiekamer voor 3 personen met aparte slaapkamer. Dus voor elk wat wils! Alle kamers zijn uitgerust met kabeltelevisie, een föhn, waterkoker en koffie en thee. In de gezamenlijke ruimte bevindt zich een koelkast en magnetron voor het gebruik van gasten.

Bij ons begint u de dag goed, met een heerlijk uitgebreid ontbijt. U kunt op maandag t/m vrijdag ontbijten vanaf 07.00 uur, in het weekend en feestdagen vanaf 08.00 uur. Een ontbijtpakket verzorgen wij als u eerder wilt vertrekken of liever op uw kamer wilt ontbijten. Ook is het mogelijk dat wij een ontbijtpakket voor u klaarmaken bij onvoldoende bezetting. Wij houden uiteraard rekening met uw allergieën of dieetwensen. Vraag ons naar de mogelijkheden voor een lunchpakket of picknicktas.

ReserverenImpressie van onze kamers

Hotel de tolkamer

Heeft u vragen? Neem dan contact op via onderstaande gegevens. Of stuur een bericht via het online formulier.
Europa-kade 10
6916 BG Tolkamer
Nederland
Vragen? Stuur een bericht!

Voorzieningen & services

Heeft u speciale wensen of bent u op zoek naar speciale voorzieningen? Wij houden hier graag rekening mee.
Huisdieren in overleg
Gratis WIFI
Betalen via creditcard
EHBO
Vrij parkeren
Slapen en ontbijt
Rookvrije omgeving
Diëten vegetarisch, veganistisch en /of glutenvrij
Routebeschrijving nodig?