Locatie: Europa-kade 10 | 6916 BG Tolkamer   •   Bekijk route
BEREIKBAAR OP:
U bent hier: Home  »  Hotel

Kleinschalig en bijzonder gastvrij

Wij heten u van harte welkom in ons gezellige hotel waar gastvrijheid en service hoog in het vaandel staan. Ons hotel is idyllisch gelegen in het oosten van het land, waar de Rijn Nederland binnenstroomt, dichtbij de Duitse grens. Het rivierenlandschap leent zich uitstekend voor wandel- en fietstochten in de vele natuurgebieden om ons heen.

Bij ons begint u de dag goed, met een heerlijk ontbijtbuffet. U kunt op maandag t/m vrijdag ontbijten vanaf 07.00 uur, de andere dagen vanaf 08.00 uur. Indien u nog vroeger wilt vertrekken, voorzien wij u graag van een ontbijtpakket. Een lunchpakket kunt u bij ons ook bestellen voor € 9,50 per stuk. Indien u langer verblijft en graag gebruik wilt maken van een goedgevulde picknickmand kunt u dit bij ons vooraf aanvragen voor een bedrag van € 22,50 (voor 2 personen).

Het hotel heeft 16 kamers, met 6 verschillende type’s, van een simpele basic kamer tot een ruime comfort kamer. We beschikken over eenpersoonskamers, tweepersoonskamers en ook een familiekamer voor 3 personen met aparte slaapkamer. Dus voor elk wat wils! Alle kamers zijn uitgerust met kabeltelevisie, een waterkoker en koffie en thee. Een föhn is ook aanwezig.

ReserverenImpressie van onze kamers

Hotel de tolkamer

Heeft u vragen? Neem dan contact op via onderstaande gegevens. Of stuur een bericht via het online formulier.
Europa-kade 10
6916 BG Tolkamer
Nederland
Vragen? Stuur een bericht!

Voorzieningen & services

Heeft u speciale wensen of bent u op zoek naar speciale voorzieningen? Wij houden hier graag rekening mee.
Huisdieren in overleg
Gratis WIFI
Betalen via creditcard
EHBO
Vrij parkeren
Slapen en ontbijt
Rookvrije omgeving
Diëten vegetarisch, veganistisch en /of glutenvrij
Routebeschrijving nodig?