Locatie: Europa-kade 10 | 6916 BG Tolkamer   •   Bekijk route
BEREIKBAAR OP:
U bent hier: Home  »  Culinair Tolkamer

Culinair

Villa Copera
Gelegen aan de Rijn en kenmerkend door zijn fantastische tuin, ligging en schitterende uitzicht. Met het jonge gedreven personeel willen wij er graag voor zorgen dat iedereen zich thuisvoelt. Nuttig een drankje in de lounge met een klein hapje of geniet van een heerlijk diner met geselecteerde wijnen uit onze wijnkelder. Hier bevinden zich allerlei mooie wijnen. Een selectie uit de exclusieve wijnen vindt u op onze wijnkaart. Schroom niet om ons personeel hierover advies te vragen of zelf een kijkje in onze wijnkelder te nemen.
Het authentieke pand, gebouwd in 1861. Klik hier om naar de website van Villa Copera te gaan.

Raedthuys Duiven 
't Raedthuys (anno 1863) van Hans den Engelsen & Karina van der Kolk.
Op een prachtige locatie in het hart van Duiven, onder de rook van Arnhem wordt historie gecombineerd met een moderne uitstraling.
Dit samenspel maakt de ambiance prettig en warm. 't Raedthuys is ook een plek waar culinaire creaties en hedendaagse kunst elkaar ontmoeten.
Eten bij 't Raedthuys is werkelijk een culinair hoogtepunt.
In november 2013 heeft Hans den Engelsen een Michelin ster gekregen, die hij tot op de dag van vandaag heeft weten te behouden.


website)Klik hier om naar de website van 't Raedthuys te gaan.

HET VERHAAL VAN EET-LOKAAL Zevenaar
Oprechte aandacht voor mens, dier, natuur en cultuur vinden we belangrijk. Dat zie je, voel je en dat proef je bij Eet-Lokaal.
In ons historische pand – voormalig Polderhuis op Landgoed Huis Sevenaer – komen heden en verleden smaakvol bij elkaar. Een verborgen schat in het hart van Zevenaar. Kom ook sfeer proeven!

Landgoed Huis Sevenaer is een historische kasteelboerderij met een ecologisch beheerd bospark en een biologisch gemengd bedrijf.
Er zijn excursies waarbij je het landgoed onder begeleiding van een gids kan bezoeken en verkoop van groente en fruit op Deelhoven, onze moestuin of in de winterwinkel in het koetshuis. Geniet van onze producten in restaurant Eet-lokaal of overnacht in B&B Huis Sevenaer, beide gevestigd in één van onze 23 rijksmonumenten. U bent welkom op landgoed Sevenaer. Klik hier om naar de website van EEt-LOKAAL Zevenaar te gaan.

Hotel de tolkamer

Heeft u vragen? Neem dan contact op via onderstaande gegevens. Of stuur een bericht via het online formulier.
Europa-kade 10
6916 BG Tolkamer
Nederland
Vragen? Stuur een bericht!

Voorzieningen & services

Heeft u speciale wensen of bent u op zoek naar speciale voorzieningen? Wij houden hier graag rekening mee.
Huisdieren in overleg
Gratis WIFI
Betalen via creditcard
EHBO
Vrij parkeren
Slapen en ontbijt
Rookvrije omgeving
Diëten vegetarisch, veganistisch en /of glutenvrij
Routebeschrijving nodig?